Hirdetés

Nagy veszély van, figyelmeztetés jött a magyar autósoknak

Nap Híre portré Nap Híre

Óvatosságra int az Útinform, mivel az ország hegyvidéki útjain még előfordulhatnak latyakos szakaszok, amelyek vasárnap este lefagyhatnak.

A honlapjukon azt írták, az esti órákban az ország nagy részén csapadékmentes az idő, de a Bakonyban és az Alföldön helyenként még szállingózik a hó, vagy havas eső esik.

A gyorsforgalmi utak váltakozva szárazak vagy vizesek, sónedvesek. A hegyvidéki utakon latyakos szakaszok még előfordulhatnak, amelyek az esti órákban lefagyhatnak. Az Útinform azt kéri, hogy az autósok vezessenek óvatosan.

Ráadásul borzasztó hideg jön, csak úgy röpködnek majd a mínuszok. Hétfőn a Dunától keletre is csökken a felhőzet, ugyanakkor északon, északkeleten maradhatnak erősen felhős tájak, arrafelé további havazás, hózápor fordulhat elő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

Kedd hajnalban főleg északkeleten lehetnek ködfoltok, illetve rétegfelhőzet, amely napközben megszűnik. Általában gyengén felhős, napos idő várható. Hajnalban általában -9 és -3 fok között lehet a hőmérséklet, de a szélvédett északkeleti völgyekben hidegebb lesz. Kora délután -3, +3 fok várható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés