Hirdetés

Nagy Ervin elismerte: nárcisztikus, beképzelt és hisztérikus volt

Nap Híre portré Nap Híre

Őszintén nézett szembe múltjával a színész.

Úgy véli, akkoriban maximalista volt és beképzelt. Polyák Lilla a szemébe is mondta, hogy nem lehet vele együtt élni.

Peller Mariann műsorának legutóbb Nagy Ervin volt a vendége. A beszélgetés során többek között arra is kitértek, hogy Nagy személyiségére korábban mennyire volt negatív hatással az, hogy magas elvárásokat tűzött ki maga elé: mint mesélte, maximalizmusa annyira túl nőtt rajta, hogy sokszor nárcisztikusan nyilvánult meg. Ez környezetének is feltűnt.

Saját bevallása szerint főiskolás évei alatt volt a legelviselhetetlenebb.

„Én bizonyos ügyekben narcisztikus voltam a szakmám során nagyon. De nem úgy, hogy »márpedig én jó voltam, és nem igaz, hogy nem voltam jó, mert én jó voltam«. Nem így, hanem abszolút maximalista voltam magammal kapcsolatosan, hogy még mindig nem elég jó, még megint nem találtam ki valami elég jót, ez még nekem nem tetszik, és ezért tűntem nagyon sokszor hisztérikusnak – magyarázta A Király című sorozat szereplője, akinek szavait a 24.hu idézte. A színész aztán kitért arra, hogy ebben a témában milyen véleményt fogalmazott meg korábbi párja, Polyák Lilla, akivel két évig volt együtt.

„Polyák Lilla ezt egyszer csodálatosan elmondta: »édesem, nem az, hogy nem voltam szerelmes beléd, hanem nem lehetett veled élni. Nem azért hagytalak el, mert nem szerettelek, imádtalak, csak nem lehetett már veled élni, mert elviselhetetlen voltál«. Mert mindent annyira k*rvára komolyan vettem, a végtelenségig komolyan. A szakmát, az életet, rá voltam feszülve, olyan maximalista voltam és olyan beképzelt, hogy szerintem mi a szent művészet, és annak hol kell elhelyezkednie. Olyan magasra tettem a saját belső művészeti mércémet, hogy minden ehhez képest semmi volt. Főleg amit mások csináltak, és én is nagyon ritkán tudtam megközelíteni.”

Nagy Ervin 2021-ben kötötte össze életét Borbély Alexandrával, Polyák Lilla pedig 2018-ban ment feleségül Gömöri András Mátéhoz – írja az Index.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés