Hirdetés

Nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A háromszoros olimpiai bajnok úszó hamarosan a közösségi oldalán fog nagy bejelenétst tenni, de senki nem tudja, hogy miről szólhat.

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, Hosszú Katinka Eb-szereplését a szövetségi kapitány "katasztrófálisnak" tartotta, ám az úszónő ennek ellenére is folytatni akarja az úszást. Legalábbis akkor ezt mondta Wladár Sándornak, a Magyar Úszó Szövetség elnökének.

Hosszú Katinka visszavonulásának kérdése a napokban azonban újból felvetődött, miután kiderült, hogy nem nevezett a kaposvári rövidpályás országos úszó bajnokságra. Ezzel kapcsolatban Sós Csaba úgy fogalmazott, hogy számára is furcsa Katinka eltűnése, nem tud róla semmit.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi áll a távolmaradása mögött, ugyanakkor Wladár Sándor elmondása szerint az, hogy kihagyta ezt a versenyt még nem jelenti a pályafutásának a végét. 

Hosszú Katinka korábban arról beszélt, hogy addig folytatja a versenyzést, ameddig nem szerez nemzetközi versenyen száz érmet – jelenleg kilencvenhétnél tart - írja a Sportal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés