Hirdetés

Nagy a baj Joe Bidennél: megint a levegővel fogott kezet - videó

 portré

Az egész világ megrökönyödött a minap, amikor az USA elnöke,  a 79 éves Joe Biden Greensboróban tartott beszéde után hirtelenmegfordult a színpadon és kezet nyújtott a levegőnek, ugyanis senki nem állt mellette.

Szinte pontosan ugyanez történt a Seattle mellett Auburn egyetemén. Biden az amerikai háztartások emelkedő megélhetési költségeiről szónokolt, majd a felszólalása után a színpad bal oldala felé fordult és ismét kezet akart valakivel fogni.  

Mivel azonban megint csak nem volt ott senki, akivel kezet rázhatna, a levegőben maradt a keze. Miután az elnök is észre vette ezt, zavarában megfordult és lesétált a színpadról - adta hírül a hirado.hu. Videó:

Legfrissebb Biden hír:

Hivatkozás másolása

Óriási hibát vétett Joe Biden, a fél világ erről beszél. Történt, hogy az amerikai elnök a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) Phnempenben megrendezett csúcstalálkozóján vett részt, amikor egy igazán kínos bakit vétett.

Nem ez volt az első bakija a 79 éves vezetőnek, ugyanis korábban elaludt egy találkozó közben, előtte pedig majdnem leesett a színpadról. A legfurcsább eset mégis az volt, amikor halott politikust szólongatott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés