Hirdetés

Sokan kapnak levelet az MVM-től: Változás jön a villanyszámláknál

Nap Híre portré Nap Híre

Az MVM arról értesített sok felhasználót, hogy a felhasználó azonosítószáma megváltozik július elsejétől. Erre a számra nagy szükség van, ugyanis ezt használjuk a mérőóra diktálásakor is. 

Sokan kapnak a napokban tájékoztatást az MVM-től, hogy felhasználóazonosító számuk megváltozik. "Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy korábbi áramos felhasználóazonosító száma 2024. július 1-jétől megváltozik. Ez az azonosító szükséges az ügyintézéshez, mérőállás-diktáláshoz és online ügyfélszolgálatra vagy mobilappra történő regisztráláshoz is, ezért fontos, hogy a jövőben a megadott azonosítót használja. Kérjük, ne megszokásból diktálja be mérőállását! Ha régi azonosítóját elmentette vagy leírta például a diktálós kártyájára, frissítse a megadott adatot” – áll a társaság tájékoztatójában.

A levélben szerepel a címzett régi, illetve új azonosítója, amelyek jelentősen eltérnek egymástól, ezért valóban érdemes lesz mindenkinek figyelnie arra, hogy júliustól véletlenül se a régit használja. A július elsejét követően kiállított számlák első oldalára is ez az új azonosító kerül már fel - írja az Infostart.

Mindez azzal állhat összefüggésben, hogy az E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Csoportba, amely így egyetlen cégként nyújtja majd a hazai egyetemes áram- és földgáz szolgáltatást. Az ügyfélkör átvétele informatikai átállással jár, ezért az MVM áramszámlázási rendszere – amely jelenleg a korábbi Elmű-Émász ügyfeleit szolgálja ki – 2024. július 1. 16 órától előreláthatólag két hétre leáll, ami érinti a személyes, valamint az online ügyfélszolgálati és a mobilapplikációs ügyintézést is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés