Hirdetés

Munkát keres az RTL Klub sztárja, másodszor is kirúgta a csatorna

Garai Kitti portré Garai Kitti

Molnár Gusztáv új életet kezd, végleg leteszi az alkoholt. A színész néhány nappal ezelőtt eszmélt rá arra, hogy össze kell szednie magát, azóta pedig állítása szerint egy kortyot sem ivott. 

"Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg" - mondta a Blikknek Guszti.

Mint az a Naphíre is megírta, a színész felesége az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szakítottak és nem támogatja tovább Gusztávot. A Drága Örökösök színésze ekkor összeomlott, öngyilkosággal fenyegetőzött, majd elhatározta, hogy külföldön kezd új életet. Úgy tűnik, mostanra változott a terv. 

"Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem, és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem. Megértem, hogy véget vetett a házasságunknak, és azt is, hogy már nem támogat. A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül" – tette hozzá Guszti. 

A színész egyébként most munkát keres. A lap szerint ugyan az RTL Klub korábban már tárgyalt vele arról, hogy visszatérhet a Drága örökösök című sorozatba, amennyiben a szériának lesz folytatása, ám úgy tűnik, ez a remény szertefoszlott. 

"A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni" - mesélte Gusztáv, aki gőzerővel munkát keres, most épp Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel tárgyal, hamarosan ott kaphat munkát. 

"A külföldi álláskeresést sem zártam ki teljesen, meglátjuk, hogyan alakul majd az életem. Egy azonban biztos: most az a legfontosabb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabaduljak" - tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés