Hirdetés

Melyik motorkerékpár állványt válasszuk? Néhány javaslat a HLP-től (x)

 portré

A szervizelés és a szállítás során érdemes gondoskodni a motor stabil elhelyezéséről. Ellenkező esetben egy apró hiba is azt eredményezheti, hogy olaj- vagy lánccsere helyett fényezőhöz kell menni, és további alkatrészeket kell vásárolni. Szerencsére van néhány megoldásunk számodra, amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságosan szervizeld és szállítsd a motorkerékpárt. Ismerd meg a HLP motorkerékpár állványait.

Cross /enduro állvány — elengedhetetlen kiegészítő a terepen motorozók számára

Hivatkozás másolása

A Cross és enduro kategóriájú motorkerékpárok gyakori szervizelést igényelnek — terepen könnyen keletkezhet meghibásodás, emellett az üzemanyag- és kopóalkatrészek cseréjére is szükség van néhány tucat üzemóra után. A cross - vagy enduro motorkerékpár állvány alapvető felszerelés minden házi garázsban és professzionális szervizben. Fontos a strapabíró konstrukció (nem károsodhat az évekig tartó szállítás és használat során), az intuitív kezelés és a minőségi kivitelezés.

  • Porfestés a kedvenc színedben — 7 különböző színváltozatban.
  • Szilárd hegesztések, 12 mm vastag rétegelt lemez és kiváló minőségű acél garantálja, hogy nem fogsz csalódni.
  • Nézze meg a Gmoto online boltját

Első keréktartó állvány — stabil rögzítés szervizelés vagy szállítás közben

Hivatkozás másolása

Szervizelés vagy szállítás közben aggódsz a motorkerékpár stabil elhelyezése miatt? Nem akarod, hogy egy figyelmetlenség miatt a motor eldőljön, és megsérüljenek a burkolatok, tartozékok és tükrök? Szükséged van egy első keréktartó állványra, amely biztosítja a motorkerékpár stabil rögzítését a garázs, a pótkocsi vagy a kisteherautó padlójához. Az első keréktartó állvány kiválasztásakor figyelj a rögzítés állíthatóságára (sosem tudhatod, milyen méretű lesz az abroncs, amelyet szállítani vagy javítani szeretnél), az anyagok szilárdságára (minél kevesebb műanyag, annál jobb) és a kivitelezés minőségére. A HLP két modell első keréktartó állványt kínál.

Középállvány tartó — sosem volt még ilyen egyszerű a motorkerékpár mozgatása!

Hivatkozás másolása

Az ideális szervizben vagy garázsban annyi hely lenne, amennyit csak szeretnénk. A motorkerékpár parkolása, szabad forgatása és korlátlan manőverezése azonban csak kevesek számára elérhető. A valóságban a tipikus motoros garázsában más a helyzet. Itt jön képbe a HLP középállvány tartó, amellyel bármilyen irányba mozgathatod a motorkerékpárt, bonyodalmak nélkül.

Motorkerékpár mozgató állvány a középállványhoz a HLP-től

Hivatkozás másolása
  • 300 kilogrammos teherbírása a legtöbb motorkerékpárral megbirkózik.
  • Porfestés és masszív acéllemez konstrukció, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • A 360 fokban forgatható kerekek teljes mobilitást nyújtanak szűk helyeken is.
  • Nézze meg a Gmoto online boltját

HLP — motorkerékpár és szervizkellékek gyártója

Hivatkozás másolása

A HLP márka számos tartozékot kínál a motorosoknak, akik értékelik a strapabíró kivitelezést, az intuitív kezelhetőséget és a hosszú távú tartósságot. A HLP katalógusában főként szervizkellékek és szerszámok szerepelnek, de motorkerékpár vegyi anyagokat és alkatrészeket is találsz.

Lásd a teljes HLP választékot a weboldalon www.gmoto.hu

Hivatkozás másolása

támogatott tartalom

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés