Hirdetés

Molnár Gusztáv drámai üzenetet küldött a feleségének

 portré

Molnár Gusztáv élete az utóbbi időben fenekestül felfordult. Nemrégiben alkohol problémái miatt elvonóra ment, ahonnan rövid időn belül, saját felelősségére távozott. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, felesége, Fazekas Vivien, csütörtökön szakított a színésszel. Ezt egy Instagram posztban közölte követőivel. Gusztáv megígérte a nőnek, hogy egyenesbe jön, ez azonban nem sikerült. Vivien a Blikknek így nyilatkozott:

Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem.

Molnár Gusztáv nehezen viseli a szakítást, kemény szavakkal illette saját magát. Úgy érzi, Vivien nélkül semmilye sem marad és bevallotta, hogy ebben a kilátástalan helyzetben az öngyilkosságot fontolgatta. 

Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek

– nyilatkozta a színész a Blikknek. 

Gusztáv azonban a jelek szerint, mégsem adja fel. Egy Instagram posztban kért bocsánatot feleségétől és még egy verset is küldött szerelmének. 

Hiányzol feleségem. Nagyon sajnálom, hogy eljutottunk ide. Jó döntést hoztál azzal, hogy elhagytál engem, mert nem csináltam jól a dolgaimat 

– kezdte a posztot a színész. 

Mindig szeretni foglak és bocsáss meg azért amit tettem 

– olvasható Molnár Gusztáv Instagram oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés