Hirdetés

"Közölték az orvosok, hogy meg fogok halni" - Molnár Gusztáv drámai vallomása

Nap Híre portré Nap Híre

Mint ismert, Molnár Gusztály tavaly novemberben vonult be egy komlói rehabilitációs intézetbe, ahol szakemberek segítettek neki megszabadulni az alkoholfüggőségétől. A naphire.hu arról is beszámolt, hogy 9 hónap után a színész elhagyhatta az elvonót.

Molnár Gusztáv ma ünnepli 37. születésnapját, azonban egy évvel ezelőtt még azt közölték vele az orvosok, hogy meg fog halni. A színész a Blikknek adott interjújában ugyanis elárulta: 

"Az igazi születésnapomnak most a november 10-ét tartom, akkor kerültem be ugyanis a rehabilitációs központba. Egy éve, a 36. születésnapomon egy orvosi rendelőben ültem, ahol közölték az orvosok, hogy meg fogok halni, olyan gyulladás van a szervezetemben és olyan rossz állapotban vagyok. Akkor azt sem tudtam, hová indulok, csak hogy elmegyek valami piát venni, aztán megiszom egy parkban. Utána egy másik helyre megyek piát venni, hogy egy következő parkban igyam meg" - emlékezett vissza a színész. 

Molnár Gusztáv bevallotta, egy éve még nem gondolta, hogy lesz 37. születésnapja, de azóta sokat változott az élete.

"Az, hogy például a születésnapomon felkelek és csinálok egy rántottát, vagy hogy ismét felcsillant a remény, hogy visszatérhetek színészként, mind-mind pozitív energiával tölt fel. Csodaként élem meg a létezést. Voltam már egy házibuliban is, ahol egész este csipszet ropogtattam, mert valami pótcselekvést kellett csinálnom. De majd kialakul ez is" - tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés