Hirdetés

Molnár Gusztáv először feladta, de újra megpróbálja az elvonót

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A színész egy ideje komoly problémákkal küzd, amelyek miatt kezelésre szorul, így nemrég bevonult egy rehabilitációs intézetbe. Azonban a kezelés nem tartott sokáig, mert egy hónap után saját felelősségre hazament, viszont most úgy döntött, hogy ismét megpróbálja a kezelést.

Molnár Gusztávról nemrég kiderült, hogy bipoláris depressziója van, emellett pedig alkoholproblémákkal is küzd. A színész körül akkor alakult ki nagy botrány, amikor a volt felesége azzal vádolta meg, hogy bántalmazta a közös gyermeküket, de ezt mindig tagadta. Az alkoholproblémája a jelenlegi kapcsolatára is rányomta a bélyeget, a második feleségével külön költöztek - írja az Index.

A Drága örökösök sztárja korábban úgy nyilatkozott, hogy ő maga is tudja, rehabilitációra van szüksége, helyre szeretné hozni a kapcsolatát a feleségével. Nemrég pedig arról számolt be Gusztáv neje, hogy a férje bevonult az intézményre, de rövid idő után feladta. A színész felesége hozzátette: ez a hely nem volt neki való, de mindenképpen végig szeretne csinálni egy kezelést, így kedden bevonult egy másik központba, hogy újra megpróbálja a gyógyulást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés