Hirdetés

Molnár Gusztáv megdöbbentő vallomása: "tudom, hogy haldoklom"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban már a Naphíre is beszámolt, Molnár Gusztáv az utóbbi hetekben egyre mélyebbre csúszott, idő előtt otthagyta a rehabot, majd a felesége bejelentette: elhagyja a színészt. Később az RTL Klub is megvált a Drága örökösök című sorozat sztárjától, aki az alkohol rabja lett. 

Most azonban úgy néz ki, hogy Molnár Gábor végre rászánta magát, hogy rendbe hozza az életét és eldöntötte, ismét bevonul az elvonóra. Elmondása szerint az elmúlt hónapokban 30 kilót fogyott, egyáltalán nincs étvágya és lelkileg is a padlóra került, sőt olyan mélyre csúszott, hogy nemrég megijedt, mert a delirium tremens tüneteit vélte felfedezni magán.

A Blikk kérdésére a színész úgy fogalmazott, egyik hajnalban úgy ébredt, hogy artikuláltan hangokat ad ki magából, emellett pedig kontrollálhatatlanul remegett. Utóbbi folyamatossá vált, akárcsak az állandó hányinger és a verejtékezés. Ezután ő maga is belátta, hogy egyedül nem tudja letenni az alkoholt, hiszen az elvonási tünetei túl erősek.

Nem akarok az a színész lenni, aki 35 évesen halálra itta magát. Mert tudom, hogy haldoklom! Ha ezt a lépést most nem teszem meg, akkor ezt nem fogom túlélni

 – nyilatkozott megtörten a színész, aki hozzátette: először a pszichiátriára kell bevonulnia, onnan pedig az elvonóra. Mindenképpen szeretne példát mutatni, valamint a feleségének, Vikinek is be szeretné bizonyítani, hogy képes leküzdeni a démonjait. Végül kiemelte: megérti, amiért a párja elhagyta, sőt nagyon sajnálja, amiért végig kellett néznie a leépülését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés