Hirdetés

Ledobta az atomot a Mol: különleges akció jön az üzemanyagokra

Nap Híre portré Nap Híre

Elképesztő akciót hirdetett a Mol, melynek köszönhetően a benzines és a dízeles autótulajdonosok is olcsóbban tankolhatnak majd a töltőtállomásokon. 

Egy különleges kihívást hirdetett meg a Mol, amelyet ha teljesítünk, olcsóbban tankolhatunk az autónkba. Az akcióval azonban csak azok élhetnek, akiknek le van töltve a MOL Move applikáció, ugyanis ezen keresztül lehet csak csatlakozni a kihíváshoz - írja a Promotions. 

Három kihívást hirdetett meg a MOL

Hivatkozás másolása

A kihívás lényege, hogy el kell látogatni az ország valamelyik MOL kútjához október 2. és 13. között, tankolni kell bármelyik EVO vagy EVO Plus üzemanyagból, és máris a miénk lehet az a kupon, ami 10 Ft/liter kedvezményre jogosít minket a következő tankolásunkkor. Fontos tudni: a kupont csak egyszer lehet megszerezni, és a következő tankolásnál lehet beváltani, vagy legkésőbb 2024. november 3-ig. 

Ezen kívül érvényben van még két MOL-os kihívás, amivel további kedvezményekre tehetünk szert. Ennek is az az egy feltétele van, hogy legyen letöltve a telefonunkra a MOL Move applikáció. Az egyik kihívás október 4-én jár le, tehát péntekig lehet már csak élni vele. Ennek a lényege, hogy három alkalommal kell ellátogatni valamelyik MOL kútra, tankolni kell minimum 25 liter üzemanyagot, és a harmadik után kapni fogunk egy 10 Ft/liter kedvezménykupont, ami a megszerzéstől számítva 7 napig érvényes.

A harmadik kihívás pedig október 6-áig érvényes: ez tulajdonképpen ugyanaz, mint az előző kihívás; minimum 25 liter benzint vagy gázolajat kell tankolni, és kapunk kupont, de ebben az esetben nem kell háromszor tankolni, hanem elég kétszer, és a második után kapjuk meg a kupont. Tehát ez a kihívás még tovább is tart, és jobban megéri, mert összességében nem kell 75 litert tankolni az autónkba, hogy kapjunk legközelebb kedvezményt, hanem elég hozzá 50 liter üzemanyag.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés