Hirdetés

Felfüggesztette az orvosi kamara az orvost, aki szexért cserében fogyasztószert írt fel a magyar modellnek

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, szexuális szolgáltatásokat ajánlott fel egy nő az orvosának, hogy felírjon neki egy fogyást elősegítő gyógyszert. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Mivel a 43 éves budapesti nő ajánlatát a 48 éves nyíregyházi háziorvos elfogadta, így mindkettőjük ellen vizsgálódnak.

A készítményt egyébként a cukorbetegeknek kell szedni, ám a mellékhatása a drasztikus fogyás, amit egyre többen szeretnének kihasználni. A szer hiánycikk lett, és akiknek szükségük lett volna rá, most nem tudják beszerezni. A rendőrségi üggyel kapcsolatban friss részletek láttak napvilágot, ugyanis kiderült, hogy a hölgy, aki ellen szintén rendőrségi eljárás indult, egy ismert magyar modell lehet.

Az üggyel kapcsolatban nemrég a Magyar Orvosi Kamara (MOK) is közleményt adott ki. A kamara Országos Elnöksége bejelentette, hogy kérték az orvos kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését a vizsgálat lezárultáig.

Ezzel az Országos Elnökség egyhangúlag egyetértett - olvasható a Magyar Orvosi Kamara közleményében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés