Hirdetés

Így reagált a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott kiesésére

Nap Híre portré Nap Híre

Nem alakultak jól a dolgok, a magyar válogatott nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe, és ezt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sem hagyta szó nélkül.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a magyar válogatott kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt. A magyarok utolsó reménye az F csoport volt, hogy a B-ben két ponttal harmadik vb-bronzérmes horvátokon kívül még egy harmadik helyezettet megelőzzenek, azonban ez nem jött össze, mert a georgiai csapat 2-0-ra legyőzte a már biztos csoportelső Portugáliát.

A válogatott kiesésére a Magyar Labdarúgó Szövetség is reagált. "Kedvezőtlenül alakultak számunkra az Európa-bajnokság többi csoportjának eredményei, így a magyar válogatott nem került be a négy legjobb csoportharmadik közé, és nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe. Folytatás ősszel a Nemzetek Ligájába" - írták a rövid bejegyzésben. 

A magyar válogatott tehát hamarosan visszatér Németországba, legközelebb szeptember 7-én a Nemzetek Ligája negyedik idényében a németek ellen lép pályára Düsseldorfban. Szoboszlai Dominiék az NL-ben a németek mellett a hollandokkal és a bosnyákokkal kerültek egy csoportba az A divízióban - írja az Origo

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés