Hirdetés

Eltűnt egy lány a Miss World Hungary mezőnyéből: Sarka Kata elárulta az okát

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Húsz lány kapott meghívót a szépségverseny idei felkészítő táborába, a hotelbe azonban csak 19-en érkeztek meg. Igaz, azóta újabb három lánynak kellett távoznia.

Sarka Kata és a versenyzők
Sarka Kata és a versenyzők

Napok óta az úgynevezett “felkészítő táborban” zajlik a Miss World Hungary - Magyarország Szépe verseny, ahová húsz lány kapott meghívót, hogy a június 11-i döntőn a legjobb formájában állhasson színpadra. A Naphire.hu azonban az elmúlt napok eseményei során kiszúrta, hogy a lányok érkezésével egyidőben nyíló Reed Luxury Hotel by Balaton-ban eggyel kevesebb szépség pózol rendre a kameráknak. Sőt, a napokban újabb három lánynak kellett összepakolnia, és elhagynia Siófokot. Telefonon értük el a verseny licensz-tulajdonosát, Sarka Katát, aki lapunk kérdésére elárulta, miért történt mindez.

“A beköltözés előtti napon teljesen érthető okokból visszalépett egy lány: ő a kéthetes tábor miatt nem tudott volna felkészülni az érettségire” - mondta a Naphire.hu-nak Sarka Kata, majd a további távozások okáról is beszélt. 

“Négy alverseny volt: a Miss Natural Beauty, Miss Sport, Miss Talent és Miss Fashion, ezeknek az összesített eredménye alapján további három lány esett ki a versenyből, a négy nyertes pedig automatikusan a döntőbe kvalifikálta magát. Így most már csak 16 lány versenyt a koronáért”

- tette hozzá. Így Buzás Vanda Szonja, Oravecz Fruzsina és Polgári Léda Anna egy időre biztosan le kell, mondjon a királynői álmairól.

A verseny döntőjét június 11-én rendezik, amit a Duna csatorna élőben közvetít majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés