Hirdetés

Hihetetlen! Schumacher fia durva, érzéketlen beszólást kapott

Nap Híre portré Nap Híre

A Haas csapatfőnöke látszólag nem bánta meg, hogy kifogásolható stílusban beszélt Michael Schumacher fiával, a szintén autóversenyző Mick Schumacherrel.

Mick Schumacher
Mick Schumacher Instagram/Mick Schumacher

A hétvégén rajtolt el Mick Schumacher, a Mercedes tartalékpilótája a 2023-as F1-szezonban, ám a friss hírek mégsem magáról a versenyről szólnak, hanem arról, hogyan beszélt az ifjú pilótáról korábbi csapatfőnöke, Günther Steiner.

Mick Schumacher az elmúlt két évben a Haas csapatánál versenyzett, de nem volt túl gyümölcsöző a közös munka, a szerződés lejártával az istálló nem tartott igényt a továbbiakban a Forma-1-ben hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiára.

Sőt, a jelenleg a Netflixen futó Hajsza a túlélésért című sorozatból kiderül, hogy a csapatfőnök Steiner nem ritkán keresetlen szavakkal illette az ifjabb Schumachert, aki, bár pontot nem igazán szerzett, az autóját annál többször is összetörte - írja a Bors.

Kiderült, hogy Steiner nem akarta kivágatni a sorozatból a saját szavait, nem szégyell semmit, nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek. “Mondunk néha olyasmit, amit tiszta fejjel nem mondanánk. Ilyen a versenyzés” - zárta rövidre.

A szakember azonban ennél tovább is ment, amikor arról beszélt, hogy nem hosszabbították meg a versenyző szerződését.

Döglött lovat nem lehet hajtani

- mondta Steiner a finoman szólva sem szerencsés szavakat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés