Hirdetés

Szívszorító poszt jelent meg Michael Schumacher oldalán

Garai Kitti portré Garai Kitti

A legendás pilóta 2009-ben, december 23-én jelentette be, hogy visszatér a Forma-1-be - erről emlékezett a Mercedes-AMG Petronas F1 Team a Facebook-oldalán. Mint ismert, akkor alakult meg újonnan a Ross Brawn által vezetett Mercedes csapata, ahol honfitársával, Nico Rosberggel együtt versenyzett. 

A poszt láttán a kommentelők is meghatódtak. "Volt szerencsém személyesen is látni a legendát, amint 2012-ben Montrealban versenyzett" - emlékezett vissza egy hozzászóló.

Egy másik kommentelő pedig úgy fogalmazott, Schumacher több mint egy egyszerű legenda, ő minden idők legnagyobbja.

Michael Schumacher 2013 végén szenvedett súlyos síbalesetet, ami után kórházba került. A baleset óta orvosi rehabilitáción vesz részt, visszavonultan él, a nyilvánosság előtt nem mutatkozik.

Ahogy arról korábban a Naphíre is írt, a legendás autóversenyző állapotáról nem sokat tudni biztosan, de Jean Todt, Schumacher egykori csapatfőnöke sokat sejtető nyilatkoztatot adott az egykori pilóta állapotáról. Mint mondta, folyamatosan tartja a kapcsolatot Schumacherrel és a családjával, és ez mindig is így lesz. Könnyekkel a szemében hozzátette, ilyenkor csak egy dolgot lehet tenni, erősnek maradni és olyan embernek lenni, akire számítani lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés