Hirdetés

Ez mindent elárult - ilyen állapotban van Michael Schumacher

Nap Híre portré Nap Híre

Jean Todt folyamatosan tartja a kapcsolatot Michael Schumacherrel és a családjával. A legendás autóversenyző állapotáról nem sokat tudni biztosan, aki azonban képes a sorok között olvasni, most mindent megtudhat.

Egyenesen a legendás autóversenyző egykori csapatfőnöke árult el sokat a síbaleset miatt rossz egészségi állapotban lévő német klasszisról egy új dokumentumfilmben. 

"Michael mindmáig jelen van az életemben, és ez mindig így is lesz, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben van"

- mondta ezt azután Jean Todt, hogy egy kérdésre hosszasan nem felelt. Nagyot nyelt, harapdálta az ajkát és talán még a könnyeivel is küszködött. Ez pedig mindent elárult az állapotáról. Hozzátette, hogy ilyenkor egy dolgot lehet tenni, erősnek maradni és olyan embernek lenni, akire lehet számítani.

Ezt pedig az FIA egykori első embere meg is teszi. Michael Schumacher felesége, Corinna is azt mondja, hogy ő az a férfi, akit bármikor, bármivel fel tudnak hívni, a lehetőségei szerint folyamatosan segít nekik - írja a Bors.

Épp nemrégiben írtunk a viágsztárról, hiszen most volt az első világbajnoki címének az évfordulója. Ennek apropóján pedig szívszorító fotó került fel a Facebook-oldalára.

Michael Schumacher balesete

Hivatkozás másolása

2013. decemberében a családjával a francia Alpokban síelt. Ő és akkor 14 éves fia, Mick éppen a meribeli „Combe de Saulire" hegyoldalon ereszkedtek lefelé, amikor az F1-es legenda elesett és beverte a fejét egy sziklába. Michael Schumacher állapota súyos volt, azonnal kórházba szállították. Sokáig mesterséges kómában tartották az orvosok. Azóta a család azt kéri, amennyire lehet, ne háborgassák őket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés