Hirdetés

Vérfagyasztó dolgok kerültek nyilvánosságra Michael Jackson holttestéről

Nap Híre portré Nap Híre

A boncolási jegyzőkönyv szerint borzalmas állapotban volt halála előtt a pop királya.

Michael Jackson holttestét sebek és zúzódások borították

Idén augusztusban lett volna 65 éves Michael Jackson, akinek pályafutását elképesztő tehetsége mellett végig kísérték a rejtélyek, amelyek nem csak az állandóan változó külső megjelenésére vonatkoztak, hanem a gyerekekhez fűződő rendkívül szokatlan viszonyára is. 

Arról mi is írtunk, hogy az énekest 1994-ben kézen fogva fotózták le Magyarországon akkori menyasszonyával, az 54 korában elhunyt Lisa Marie Presley-vel, de beszámoltunk arról is, hogy csillagászati összegért elárverezik az énekes legendás fehér kesztyűjét. 

Az eddigi információk szerint Michael Jackson 14 évvel ezelőtti halálát egy vényköteles gyógyszer miatti szívleállás okozta, ám boncolási jegyzőkönyvéből más, egészen elképesztő dolgok is kiderültek - írja a Blikk

Hegek, vágások, zúzódások

Hivatkozás másolása

A sztár egész testét vágások és sebek borították: a karjain talált szúrásnyomok valószínűleg azon gyógyszerek miatt jelentek meg, amiket krónikus álmatlanságának a leküzdésére használt, a vállain, csípőjén és combjain lévő szúrásnyomok pedig feltehetően fájdalomcsillapító injekcióktól származtak.

Csúnya hegeket találtak a csuklóin és a nyakánál is, de az orvosok később arra a következtetésre jutottak, hogy ezek nagy része az énekes különböző műtétei után maradt nyomok. 

A boncolás során viszont kiderült, hogy a térdeit és a sípcsontjait is rejtélyes zúzódások borították, a hátán pedig hatalmas vágások voltak, amelyek arra utalhatnak, hogy halála előtt elesett.

A boncolási jegyzőkönyvből továbbá az is kiderült, hogy Michael Jackson a bal szemére teljesen megvakult, egy degeneratív csontbetegség miatt pedig a gerince és az ujjai is megnyomorodtak, valamint prosztatamegnagyobbodása is volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés