Hirdetés

Senki nem számított rá, hol fog megjelenni a súlyos beteg Michael J. Fox

Nap Híre portré Nap Híre

A Parkinson-kórral küzdő Michal J. Fox a Coldplay szombati koncertje alatt jelent meg a színpadon.

A könnyeivel küzdött a 100 ezer fős közönség a Glastonbury Fesztiválon, amikor a Coldplay szombati koncertje alatt egyszercsak megjelent a színpadon Michael J. Fox. A Vissza a jövőbe 63 éves, Parkinson-kórral küzdő színésze kerekesszékében gitározott a Coldplay Fix You és Humankind című számai alatt – írja a Ripost.

"A fő oka annak, amiért mi most egy zenekart alkotunk, az az, hogy együtt néztük a Vissza a jövőbe című filmet, szóval köszönjük örök hősünknek és a világ egyik legcsodálatosabb emberének, Michael J. Foxnak. Nagyon köszönjük, Michael!" – fogalmazott a színpadon a zenekar frontembere, Chris Martin.

A koncert nézőit is könnyekig hatotta a jelenet. Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el az X-et: "Imádom, hogy Chris Martin a Coldplayből Michael J. Foxot hozta a színpadra, imádom a Coldplayt! „A Coldplay a legmenőbb a Glastonburyn, és aztán még Michael J. Foxot a színpadra hozza - ez a legjobb dolog, amit ebben az évben látok! „Michael J. Fox a Coldplay színpadán a Glastonburyben, nagyszerű ezt látni! „Coldplay - hűha, egyszerűen csak hűha! Micsoda show, és Michael J. Fox, nem lehetett kibírni könnyek nélkül!"

Michael J. Foxnál — aki lelkes zenészt és tehetséges gitárost alakított az 1985-ös ikonikus sci-fiben — 1991-ben, mindössze 30 éves korában diagnosztizálták korai Parkinson-kórt. Betegségéről 1998-ban beszélt először a nyilvánosság előtt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés