Hirdetés

Mészáros Lőrinc gigabankja brutális leépítésbe kezd

Nap Híre portré Nap Híre

Mészáros Lőrinc új gigabankja idén mintegy 60 fiókot zárt be vagy zár be november végéig, és több helyen az ATM-et is leszerelték.

Emlékezetes, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésével május 1-jén létrejött az MBH Bank. A gigabank nemrégiben a Duna Takarékot is lenyelte, bár az látszólag önálló maradt. Az egyesülést követően bejelentették, hogy az MBH Bank rendelkezik a legnagyobb fiókhálózattal, közel 500 helyen várják az ügyfeleket személyesen. Mindeközben folyamatosan nyirbálták a banki hálózatot, a korábban 300 fióknak mondhattak búcsút a magyarok, ez azonban nem volt elég - írja a 24.hu. A hírek szerint idén mintegy 60 fiókoz zártak be, vagy fognak bezárni november végéig. 

Csak szeptember közepe és november vége közötti 17 fiókot zárt be a bank Budapesten és 12 különböző megyében. Új szokás szerint a fiókok felszámolását „összevonásnak” nevezik, vagyis a megszűnő fiók egy másik kijelölt fiókba olvad.

Esetenként nem csak a fiókot zárták be, hanem az ATM-et is leszerelték. Előfordult azonban (például Kaposvárott, Dunaújvárosban vagy Nagykanizsán), hogy felülvizsgálták korábbi álláspontjukat, és így legalább az ATM továbbra is üzemel.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés