Hirdetés

Messi elárulta: ekkor lép utoljára pályára

Garai Kitti portré Garai Kitti

Argentína 3-0 verte Horvátországot a katari foci-vb-n, Messi pedig az összecsapás után adott nyilatkozatában elárulta, hogy mikor láthatjuk utoljára játszani világbajnoki mérkőzésen.

Az argentin csapatkapitány megerősítette, hogy a katari döntő lesz pályafutása utolsó világbajnoki mérkőzése. A világklasszis ezzel minden idők legtöbb vb-meccset játszott futballistája lesz, hiszen a horvátok elleni találkozón utolérte az eddigi első Lothar Matthäust.

Nagyon örülök, hogy ezt elérhetem. A világbajnoki utazásomat azzal fejezem be, hogy utolsó meccsemet a döntőben játszom. Óriási élményekkel lettünk gazdagabbak, izgalmas dolgok történtek velünk. Nem hiszem, hogy a következő vb-re is kész tudok lenni, így talán ez a legjobb befejezés, ami történhet. Egy lépésre vagyunk álmainktól, és mindent meg fogunk tenni, hogy valóra váltsuk az álmainkat

- nyilatkozta a 35 éves sztárfocista, aki a karrierje során már minden címet megnyert, ám egy világbajnoki győzelem még hiányzik a listáról. Messi egyébként a horvátok ellen nem csak Matthäust előzte meg, a 11-esből szerzett góljával Gabriel Batustita elé is jutott, már 11 gólnál tart - adta hírül az sportal.blikk.hu.

A Naphíre korábban arról is beszámolt, hogy az argentin klasszist eltilthatják az utolsó vb-mérkőzéséről, miután a FIFA vizsgálatot indított ellene a "játékosok és hivatalos személyek helytelen magatartása" és a "mérkőzés alatti rend és fegyelmi szabályok megsértése" miatt. Erről ide kattintva olvashatnak bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés