Hirdetés

Messi megy Ronaldo után? Csillagászati fizetést ajánlottak neki Szaúd-Arábiából

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, egyes sajtóértesülések szerint Messi hamarosan távozhat a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatából. Bár a szerződéshosszabbítás lehetősége még  adott, de a L'Équipe francia sportlap szerint egyre csökken az esély a megállapodásra.

Kedd késő este Fabrizio Romano, az egyik legjobban értesült sportújságíró pedig arról adott hírt, hogy a hétszeres aranylabdás focista hivatalos ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, és nem is akármilyen ajánlatot. 

A szaúdi élvonalban szereplő al-Hilal csapata ugyanis évente több, mint 400 millió eurós fizetést ajánlott Messinek a szerződésben. Ha az anyagiakat nézzük, akkor valóban kicsi az esélye, hogy a világbajnok futballista szívesen maradna a PSG-nél, ahol épp most akarják 25 százalékkal csökkenteni a fizetését. 

Fabrizio Romano ugyanakkor azt is hozzátette, hogy Messi számára az elsődleges opció továbbra is az, hogy Európában futballozzon, de ami a PSG csapatát illeti, ott egyre inkább hajlik a távozás felé. A 35 éves játékos barcelonai visszatérésére is mutatkozik esély, a katalánok illetékesei múlt héten jelezték, hogy kapcsolatban állnak a futballistával. A Barcelona viszont egyelőre nincs tisztában pontos pénzügyi helyzetével, így az ajánlattétellel még kivár.

Érdekesség, hogy az al-Hilal által kínált fizetés több, mint kétszerese annak, amelyet Cristiano Ronaldo keres jelenleg az al-Nasszr csapatában. Az al-Hilal egyébként a szaúdi élvonal harmadik helyét foglalja el a tabellán - jegyezte meg az Index.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés