Hirdetés

Kiderült: Messi ezért utazott Barcelonába

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az egész világot lázban tartja, hogy hol folytatja karrierjét Lionel Messi. Az argentin klasszis most egykori sikereinek helyszínére, Barcelonába utazott, így sokaknak felcsillant a szeme, hogy esetleg visszatérhet a csapatba. 

A hétvégén Lionel Messi hosszabbításban rúgott szabadrúgásgóljának köszönhetően a PSG legyőzte a Lille csapatát a Parc des Princes Stadionban. A bajnoki után a 35 éves klasszis szabadnapot kapott a francia klubtól, mindezt kihasználva pedig hétfő este a családjával visszatért a katalán fővárosba, amit több mint két évtizeden át az otthonának nevezett - írja az Origo. 

Most pedig az is kiderült, hogy miért tért vissza Barcelonába Messi, ugyanis felesége, Antonella Roccuzzo a közösségi oldalán hírt adott róla.

A fotó szerint Messi a korábbi Barcás csapattársaival, Sergio Busquets-szel és Jordi Albával találkozott, valamint Pepe Costa is velük töltötte az időt. A sztárfocisták magukkal vitték a párjaikat is. A társaság vélhetően együtt vacsorázott, ugyanis a kép a Michelin-csillagos Estimar étterem előtt készült.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, az argentin klasszisnak idén nyáron járna le a szerződése a Paris Saint-Germain csapatánál. Korábban az olasz transzferguru, Fabrizio Romano arról beszélt a sajtóban, hogy Lionel Messi szóban már megegyezett a szerződéshosszabbításról, ám a napokban olyan hírek röppentek fel, miszerint a sztárfocista számára a Barcelonához való visszatérés vagy az Inter Miami lehet a következő állomás. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés