Hirdetés

Nagyon vigyázzanak, ha a Margit-szigeten járnak

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kutyás gazdik azt állítják, hogy mérget szórtak szét a Margit-szigeten. Tóth Adrienn arról számolt be, hogy a kutyusát infúzió segítségével mentették meg az állatorvosok.

Adrienn arról számolt be a Borsnak, hogy a minap elment Amival, a 3 éves kutyájával egy kicsit szaladgálni a Margit-szigetre. A gazdi elmondta, nem vett észre semmi különöset, hogy Ami felevett volna bármit a földről, de amikor hazaértek, megtörtént a baj. A kutyus eleinte furcsán viselkedett, majd váratlanul rosszu lett.

"A játék után hazamentünk és azt vettem észre, hogy Ami nagyon furcsán viselkedik. A feje imbolygott, remegett, majd álló helyében eldőlt. Gondolom mondanom sem kell, hogy megrémültem. Azonnal megfogtuk és rohantunk vele az orvoshoz, aki első ránézésre nem jósolt neki sok jót" - mesélte a Borsnak sokkoló történetet Adrienn, aki azt is elárulta, ezután vért vettek a kutyájától, majd a vizeletét is megvizsgálták. Kiderült: tényleg mérgezés történt. 

Adrienn azt állítja, biztos, hogy a Margit-szigeten evett meg valamit a kedvence, ugyanis máshol nem jártak. A gazdi elmondta: kutyája infúziót kapott, így szerencsére túl van a bajon és már haza is engedték.

Az aggódó gazdi szeretné felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy nagyon vigyázzanak az állataikra.

A lap az esettel kapcsolatban megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták, hogy ezidáig az esetről nem kaptak bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés