Hirdetés

Kétségbeesetten hívta a mentőket a magyar anya, most levelet írt nekik

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A nő a négyéves kislányához riasztotta múlt csütörtökön a mentőket.

A közösségi oldalán egy levelet osztott meg az Országos Mentőszolgálat, amit egy aggódó édesanya címzett nekik. Az írásban a nő kiemelte, hogy a kislánya hirtelen rosszul lett, így egyből a segélyhívó telefonszámot tárcsázta. Mint írta, a mentésirányító azonnal megnyugtatta és azt mondta neki, hogy azonnal küldik a mentőt, ami hamar meg is érkezett a házhoz.

A helyszíni vizsgálatokat követően kórházba kellett szállítani a gyermekemet. A lehető legsegítőkészebb volt a doktor úr a mentőben

- fogalmazott az édesanya, amihez hozzátette, hogy a kislányát gumikesztyűből készült mentős babával és mesével próbálták megnyugtatni a mentőben, így egyáltalán nem félt a kislány.

Még a sziréna hangja sem rettentette el a lányomat, hisz olyan kedvesek voltak!! Sajnos a sürgősségi osztályon nem tudtam beszélni velük, mert már mentek is ismét segíteni! Nagyon szépen köszönjük még egyszer ezt a magas színvonalú hozzáállást és a szakszerű betegellátást!

- zárta a levelet az édesanya, aki azt is elárulta, hogy a gyermeke már jobban van, kiengedték a kórházból és otthon lábadozik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés