Hirdetés

Dráma az iskolában: óra közben hirtelen rosszul lett, majd összeesett egy kislány

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Tornaórán hirtelen rosszul lett, majd összeesett egy 10 éves kislány egy székesfehérvári általános iskolában. Az eset részleteiről a település polgármestere, Cser-Palkovics András számolt be a közösségi oldalán.

A városvezető a bejegyzésében kiemelte, a tanárok lélekjelenlétének, valamint az önkormányzat által eljuttatott Epipen injekciónak köszönhető, hogy nem tragédiával záródott az ijesztő eset.

A tanárok felkészültségének és lélekjelenlétének, az idén önkormányzat által beszerzett epipen allergiás rohamokat kezelő injekciónak és a mentősök gyors és kiváló munkájának hála a kislány 24 órás megfigyelés után haza is térhetett

- hangsúlyozta Cser-Palkovics, majd hozzátette, ez az eset is azt bizonyítja, megéri beszerezni ezeket az Epipen injekciókat, melyek kifejezetten az allergiás rohamok kezelésére szolgálnak.

Végül a polgármester ígéretet tett az iskoláknak és a szülőknek, hogy Székesfehérvár 2023-as költségvetésében meg fogják teremteni annak lehetőségét, hogy ezen Epipen injekciókat szükség esetén pótolhassák is majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés