Hirdetés

Erre senki sem számított: mentális edző lett Győzike

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A showman Rácz Gézát fogja támogatni, akinek sikerült hatalmas súlyt leadnia.

Géza Schobert Norbi segítségével fogyott le, azelőtt 320 kilogrammot nyomott. Egyébként Norbinak sincs könnyű dolga mostanság: írtunk arról, hogy a megemelkedett rezsi miatt kénytelen volt bezárni néhány üzletét, de folyamatosan azon dolgozik, hogy elrendezze a dolgokat. 

De vissza Gáspár Győzőhöz: a showman nemrég a Legyél szerencsés! című műsorában találkozott Rácz Gézával, akinek a fogyását nyomon követi - írja az NLC

"Én is voltam kövér, tudom, hogy ez milyen. Szeretnék belé lelket önteni, igaz én „csak” 100 kilót adtam le, de hasonló utat jártunk be" – magyarázta a showman, aki szerint Rácz Gézának jobban kellene a célra fókuszálnia, ezért szeretne a lelkére hatni, mert szerinte azt "nagyon rendbe kellene tenni".

"170 kiló voltam, az volt a csúcs, most 91 kg vagyok. Négy plasztikai műtétem volt, annyi bőrfelesleg maradt rajtam a fogyás után, hogy a hasamról, a hátamról el kellett távolítani. A fogyáshoz kell az elszántság és az alázat. Az sem segít, hogy Géza még nem kezdett el dolgozni, az egészségügyi kiskönyv megszerzéséhez még 9 kilót kell leadnia. Jól felráztam, meg tudja csinálni, 320 kilós volt, nehogy már 9 kilót ne tudjon leadni!" – fogalmazott Győző. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés