Hirdetés

Mennyből a pokolba, 4 milliárdos nyereményét herdálta el a lottónyertes

 portré

Michael Carroll Nagy-Britannia leghírhedtebb lottónyertese címet érdemelte ki, miután 19 évesen majdnem 10 millió fontot nyert. A milliárdos nyereményből azonban már semmi sem maradt.

A most 39 éves férfi, kukásként dolgozott, amikor bezsebelte a nagy nyereményt. 20 év elteltével ismét visszatér eredeti szakmájához. Nyereményét ugyanis nem jól fektette be, az összeget drogokra, alkoholra és bordélyházakra költötte el. Emiatt hajléktalan lett és csődbe ment, a felesége pedig elhagyta, mert folyton a prostituáltakhoz járt.

Carroll a felháborító szexpartikról volt ismert, ahol meztelen nőket arra utasított, hogy tálcákon hordják a kokaint. A partikat „római stílusú orgiáknak” nevezte és bevallotta, hogy akár 50 000 fontot is költ egy-egy ilyen alkalomra. Carroll emellett napi 2000 fontot is költött kokainra, és azt mondta, hogy "elkezdte szagolni a világot".

A férfi nyíltan beszélt arról, hogyan változott meg az élete a nyeremény után. Magát alkoholistának titulálta és elismerte, hogy reggelire vodkát és kokaint fogyaszt. 

Caroll számadása az elmúlt 10 évnyi hedonizmusról:

életem legjobb 10 éve volt, amit lottón nyertem.

Carroll 2013-ban jelentett csődöt és majdnem egy évig élt egy hajléktalanszállón, mert nem talált munkát. Azt mondja, szerencsésnek tartja magát, amiért ilyen hamar eltapsolta a 4,6 milliárd forintnyi vagyonát. Mint mondta, ha lenne még pénze, biztos, hogy már halott lenne.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés