Hirdetés

Éktelenül kiborult Menczer Tamás, nem bírta tovább, kitálalt a Fidesz kommunikációs igazgatója

Nap Híre portré Nap Híre

Nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videóban.

Menczer Tamás arról beszélt, hogy miért háborúpártiak a vezetők, vagy a vezetők jelentős része.

"Ugye mondhatnánk azt, talán ahogy a faluban is mondták, hogy ezeknek elment a józan eszük. És egyébként ne zárjuk ki, hogy egyes embereknél ez valóban meg is történt. De a többségnél nem ez a helyzet"

- fogalmazott.

Egészen hideg politikai és/vagy gazdasági számítás vezeti őket akkor, amikor a háború folytatását akarják. Vannak, akik úgy gondolják, hogy politikai érdekük fűződik ehhez, és vannak olyanok, spekulánsok, különböző NGO-k vagy pénzügyi körök, amelyek pedig gazdasági érdek miatt akarják a háború folytatását - vélekedett a politikus.

Megjegyezte, hogy az amerikai külügyminiszter mintha tett volna egy olyan említést, hogy az Ukrajnának szánt amerikai támogatások 90 százaléka visszamegy amerikai fegyvergyártóknak - adta hírül az MTI.

Tehát ezek nem buta emberek, legalábbis a többség nem az. Ők pontosan tudják, hogy miért háborúpártiak, de nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges - emelte ki Menczer Tamás.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés