Hirdetés

Vérfürdő a Mekiben: szósz miatt tört ki a vita, halálra késeltek egy 16 éves lányt

Nap Híre portré Nap Híre

A 16 éves lányt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Életét vesztette egy 16 éves lány egy washingtoni McDonald's étteremnél, miután egy szintén 16 éves lány halálra késelte egy édes-savanyú szósz miatt kialakult vita miatt - írta meg a Bors

A lap beszámolója szerint a késelés helyi idő szerint hajnali kettő órakor történt a város egyik éjszakai életéről híres negyedében. A 16 éves lány egy másik barátnőjével volt a gyorsétteremben, amikor összeszólalkoztak egy harmadik lánnyal a szósz miatt, majd ütni kezdték egymást. Naima Liggont szinte azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban közölte: a biztonsági kamerás felvételekből kiderült, hogy a lány eleinte nem ütött vissza, azonban amikor Liggon és barátnője be akart szállni egy autóba, a lány előrelendült és egy zsebkéssel mellkason és hason szúrta a 16 éves áldozatot. A támadót a rendőrök elfogták és letartóztatták.

A fiatal lány ügyvédje úgy fogalmazott: a lány csak önvédelemből cselekedett, az ügyészség szerint viszont akkor már a verekedés véget ért, és csak ő volt, aki kést rántott. Az elkövetőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyben döntő bíró kijelentette: mindent együttvéve egy szósz miatt halt meg valaki. 

A tragikus eset után a washingtoni hatóságok a szigorítás mellett döntöttek, így 11 óra után kijárási tilalmat vezettek be az amerikai főváros több részében, hogy megfékezzék a fiatalok közötti erőszakot. Liggon idén már a tizenharmadik gyermek volt, aki gyilkosság áldozatává vált.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés