Hirdetés

Fellélegezhetnek a szülők, megtalálták az eltűnt tolnai kisfiút

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Nyári Gergő Dávid Tolna-Mözs mellett tűnt el nyomtalanul, a rendőrök nagy erőkkel indultak a keresésére. Időközben pedig a TEK munkatársai is csatlakoztak a kereséshez.

A hatóságok tájékoztatása szerint az autista kisfiú a Temető utcai otthonából tűnt el hétfő délután ót óra körül, az otthonának környékén még az élőláncos keresést is bevetették, valamint a város riasztórendszerén is közzétették az eltűnést.

A Blikk információi szerint végül a keresés sikerre vezetett és egy drón segítségével megtalálták a Gergőt, aki egy búzatáblában volt. A lap úgy tudja, hogy a keresőegységek többször is elmehettek mellette, de a fiú szándékosan elbújhatott előlük.

A gyermek édesanyja azt nyilatkozta, hogy nem volt otthon, amikor Gergő eltűnt, mivel az idősebb fiával az iskolából tartott éppen hazafelé. A kisfiú az édesapjával volt otthon, aki éppen a kertben pakolta össze a játékokat, amikor a nagy szél kinyitotta a kaput. A gyermek egyik pillanatban még mesét nézett a házban, majd egy óvatlan pillanatban kimehetett az udvarra és kimehetett a kapun, amíg az apuka nem figyelt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés