Hirdetés

Megszólalt Varga Judit a válásról: éjjel adott ki drámai közleményt a miniszter

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Valóban válófélben vagyunk" - erősítette meg Varga Judit a hírt, amit kedd este a férje osztott meg a Facebook-oldalán.

Mint azt a Naphíre is megírta, véget ért Varga Judit és Magyar Péter házassága. A hírt az igazságügyi miniszter férje jelentette be a közösségi oldalán a múlt este. "Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért" - írta Magyar, hozzátéve, hogy a jövőben minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy már külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjanak a három gyermeküknek.

Varga Judit kedd éjjel közleményt adott ki a válásáról szóló hírekre reagálva

Hivatkozás másolása

"Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk” - közölte Orbán minisztere, majd azt írta: " ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra”.

A miniszter a közleményben arra kérte a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a gyerekeikre, és ne hozzák nyilvánosságra a képmásukat, valamint tartózkodjanak a pletykák, találgatások közlésétől. 

"Külön, de minden szeretetet meg fogunk adni a három csodálatos fiunknak" - tette hozzá Varga Judit, majd azzal zárta a közleményt, hogy egyebet nem kívánnak megosztani a nyilvánossággal - írja az ATV.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés