Hirdetés

Megrázó felvételek a tömegbalesetről: így rohantak egymásba az autók

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban beszámoltunk: brutális tömegbaleset történt tegnap az M1-es autópályán Hegyeshalomnál. A katasztrófa után több sokkoló felvétel is napvilágot látott. Csak erős idegzetűeknek.

Szombat délután öt kamion és 37 autó rohant egymásba az M1-es autópályán. Győrfi Pál a tragikus balesettel kapcsolatban azt közölte: a helyszínre négy helikopterrel és 16 mentőautóval érkeztek a mentők. Ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben sérültek. A mentők a sérülteket győri, budapesti, tatabányai és székesfehérvári kórházakba szállították. 

A BRFK vasárnap reggel azt közölte, hogy a balesetben elhunyt egy 44 éves férfi, akinek a holttestét egy kiégett autóroncs alatt találták meg.

A tömegkatasztrófáról több sokkoló videó is felkerült az internetre. A következő felvételen a baleset utáni pillanatok láthatók. 

Több autós is felvételt készített a tragédiáról: 

A szeretlekmagyarorszag.hu pedig közzétett egy sokkoló felvételt arról is, ahogy egymásba rohannak az autók. Egy sofőr fedélzeti kamerája ugyanis rögzítette, ahogy a teherautó és egy éppen őt előző autó hirtelen belecsapódik az utat eltorlaszoló kocsikba, amelyek már korábban összeütköztek egymással. A jobb oldalon az is látható, hogy két kamion már áll.

A felvételen az is látszik, hogy másodpercek alatt lassult le a kamion 90 km/h-ról 0-ra. Abból, ahogy végül megállt, arra lehet következtetni, hogy ez volt az a kamion, amelyik átszakította a szalagkorlátot. A videó további részében lehet is látni a szemből jövő forgalmat, miközben a teherautó előtt két kocsi roncsa is füstölög - írták.

A felvételt ide kattintva tekinthetik meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés