Hirdetés

Megölte az esküvőjére készülő Zsuzsit az orvosa hibája

 portré

A tragikus sorsú Zsuzsi édesanyja egy éve hiába keresi a választ: miért kellett a lányának meghalnia?

"Nagyon szeretlek, most altatva leszek egy hétig. Ne aggódj. Az utolsó pillanatig bízott a gyógyulásban. De nem ébredt fel többé. A tumor mindent tönkre tett – ez volt az utolsó üzenet, amit műtétje előtt a 23 éves, gyönyörű békéscsabai lány az édesanyjának küldött. Zsuzsi soha többé nem ébredt fel. Az ügyben a rendőrség nyomoz.

Zsuzsi halála után eltűntek a kórházi papírjai, az ügyben a rendőrség nyomoz
Zsuzsi halála után eltűntek a kórházi papírjai, az ügyben a rendőrség nyomoz Fotó: Pixabay

A hasfájástól szenvedő Zsuzsi hiába járt a kórházba, az orvosok félrekezelték: csak antibiotikumot és gyulladáscsökkentőket kapott. Pedig súlyos kór gyötörte. Amikor már járni is alig tudott, kiderült, végstádiumú rákos. Az Országos Onkológiai Intézetben sem tudtak rajta segíteni.

– Csak bámultam magam elé. Hogyan lehet, hogy végstádiumú rákos az én 23 éves lányom? Hogyan történhetett ez mindössze hat hónap leforgása alatt, amikor folyamatosan vizsgálatokra járt? - tette fel a kérdést a Blikknek Zsuzsi édesanyja. Aki feljelentést tett a rendőrségen. Csakhogy sehol nem találtak papírokat a kontroll és egyéb vizsgálatokról.

A család egy éve vár a szakvéleményre. Az ügyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság  halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytat nyomozást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés