Hirdetés

Meglepő vallomás: ezt nézi meg először Jákob Zoli a szépségkirálynő-jelölteken

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Szépségkirálynőt választ az ország - a Naphire.hu az első castingon beszélgetett a zsűri elnökével, a milliárdos "körömkirállyal", a következő Nagy Ő-vel, Jákob Zolival. A Crystal Nails márka tulajdonosa a legfrissebb jelentés szerint 43,2 milliárdos vagyonával Magyarország 37. leggazdagabb embere, miközben népszerű influenszer is. Közösségi oldalain bátran mutatja meg luxuséletét, a Magyarország Szépe versenyen pedig ismét ő ülhet a zsűrielnök székébe.

Naphire.hu: Tudja úgy mustrálni a lányokat, hogy ne a szerelmet keresné?

Jákob Zoli: “(Nevet) Persze. Hát hogyne tudnám. A szépségverseny a külsőről szól. A szerelem az meg elsősorban a belsőről és csak utána jön a külső. Tudom, közhelynek hangzik, de nálam ez még mindig így van.

Naphire.hu: Ezek szerint volt már szépségversenyző párja?

Jákob Zoli: “Volt. És az a tapasztalatom, ha mondjuk egy ilyen lánnyal járok, aki megnyer egy ilyen szépségversenyt, akkor nem igazán tudunk annyira figyelni a körülöttünk lévő dolgokra. Mindig a szépsége van a középpontban, hogy mindig minden jó legyen, jól álljon a haja… ezek. Én jobban szeretem, ha nem ez a fókusz. Elég, ha van egy természetes szépsége, jólápoltsága és onnantól kezdve már csak a közös élmények és kalandok a meghatározóak…

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán Nap Híre

Naphire.hu: A közösségi oldalán épp ezekről posztol, nem?

Jákob Zoli: “Igen, ezt próbálom átadni - nekem ez bejön. És remélem, hogy másnak is bejön. Épp ilyen nőt keresek. De például a humorérzék is nagyon fontos. Volt egy lány itt, aki szerintem humoros volt: dobálta a haját mint egy színésznő - azon nagyon nevettem, vicces volt.

Naphire.hu: Mit tanácsolna a továbbjutóknak?

Jákob Zoli: “A külsővel kapcsolatos versenyeken én a formát látom a problémának. Én szeretem a nőies formákat, de a nemzetközi versenyt elnézve nem ezt preferálják. De, ha valaki továbbjut, akkor néhány hét és hónap alatt nagyon sokat változtathat a külsején, fittségén. Ahogy láttam, az arcok szépek, a legtöbbször a hajak is jók, a sportra kell majd jobban figyelniük.

Naphire.hu: A körmükre rá se néz?

Jákob Zoli: “Dehogynem, az az első. (nevet) Hajas Laci a hajára, én a körmére nézek a lányoknak. Volt egyébként egy olyan lány, aki nem volt annyira szép, de én mégis szavaztam rá, mert láttam, hogy friss körmei vannak - tegnap készülhetett, annyira friss. De végül nem került be. Sajnáltam is, mert a köröm az azért az igényesség egyik legárulkodóbb jele.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés