Hirdetés

Meglepő döntést hozott Michael Schumacher felesége, erre senki sem számított

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bennfentes információk szerint Michael Schumacher felesége nem várt döntést hozott, ami befolyásolja az egész családja életét. Egyesek úgy gondolják, hogy az egykori Forma-1-es pilóta felesége, Corinna Schumacher a költözés mellett döntött és az egész család Mallorcára teszi át a székhelyét. Corinna egy több mint 12 milliárd forintot érő birtokot választott, ahol a téli hónapokat fogják tölteni.

Az 54 ezer négyzetméteres terület a család egyik luxusnyaralója mellett terül el, és állítólag azt tervezik, hogy lótenyésztéssel foglalkoznak majd, mivel nemcsak Corinna, hanem lánya Gina is imád lovagolni - írja az Origo. A pletykák szerint az ingatlan korábban a Real Madrid vezéréért, Florentino Pérezé volt. A hatalmas kertben két úszómedence és egy helikopter-leszálló is van, ami nagy segítség lesz Michael Schumacher szállításakor.

Mint ismert, a hétszeres világbajnok kilenc éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem mutatkozott nyilvánosan. Nemrég a Naphíre is beszámolt arról, hogy Michael Schumacher állapotáról csak néhány, a családhoz közel álló embernek van információja. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés