Meglepő döntést hozott Michael Schumacher felesége, erre senki sem számított

  • Sport
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bennfentes információk szerint Michael Schumacher felesége nem várt döntést hozott, ami befolyásolja az egész családja életét. Egyesek úgy gondolják, hogy az egykori Forma-1-es pilóta felesége, Corinna Schumacher a költözés mellett döntött és az egész család Mallorcára teszi át a székhelyét. Corinna egy több mint 12 milliárd forintot érő birtokot választott, ahol a téli hónapokat fogják tölteni.

Az 54 ezer négyzetméteres terület a család egyik luxusnyaralója mellett terül el, és állítólag azt tervezik, hogy lótenyésztéssel foglalkoznak majd, mivel nemcsak Corinna, hanem lánya Gina is imád lovagolni - írja az Origo. A pletykák szerint az ingatlan korábban a Real Madrid vezéréért, Florentino Pérezé volt. A hatalmas kertben két úszómedence és egy helikopter-leszálló is van, ami nagy segítség lesz Michael Schumacher szállításakor.

Mint ismert, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher kilenc éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem mutatkozott nyilvánosan. Nemrég a Naphíre is beszámolt arról, hogy állapotáról csak néhány, a családhoz közel álló embernek van információja. 

Cimkék:
  • Michael Schumacher
  • költözés
  • döntés
  • Mallorca
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet