Hirdetés

Egy ország állt a felrúgott kisfiú mellé: különleges meglepetést kapott Roli

Nap Híre portré Nap Híre

Mint ismert, a kisfiú nem akart felmászni a szolnoki kalandpark mászóterére, ezért a gyerekekkel érkező egyik felügyelő brutális felrúgta őt. Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a bántalmazást elkövető jászberényi karateedző nemrég elhagyta Magyarországot. Később az ATV Híradójának azt mondta, végleg visszavonul a sporttól. A férfi úgy fogalmazott, hogy "olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre". A bántalmazott kisfiú mellé most egy ország állt, a minap pedig még egy különleges meglepetést is kapott. 

Fotó: RTL Híradó
Fotó: RTL Híradó

Tömegével érkeztek a motorosok Jászberénybe, hogy meglepjék azt a kisfiút, akit a karateedző brutálisan felrúgott a szolnoki kalandparkba. A meglepetést a jászsági motoros szervezték, hogy éreztessék vele, nem minden ember rossz. A kisfiút tapssal köszöntötte rengeteg ember, majd sorra adták át neki az ajándékokat. 

Az RTL-nek nyilatkozó kisfiú azt mondta, ez volt az első ilyen motoros élménye, és lehet, a jövőben motorozni fog. Nemcsak a motorosok jelentek meg, hanem sokan mások is, támogatván a kisfiút, aki a történtek után már jobban van - szúrta ki a Liner

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés