Hirdetés

Meghan Markle nem hallgatott a jó tanácsokra, unott arccal fogadta Kamilla királyné ötleteit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nem csitul a botrány a brit királyi család háza táján, sőt egyre több bennfentes információ lát napvilágot II. Erzsébet halála óta. Nemrég egy új könyv jelent meg Duchess of Cornwall: A Royal Survivor címmel, amely az újdonsült királynéról, Kamilláról íródott. Ebben a kiadványban Harry herceg feleségéről, Meghan Markelről is szó esik.

Angela Levin, a könyv írója izgalmas részleteket árult el a családi dinamikáról, sőt az is kiderült, hogy Meghan sussexi hercegné hogyan reagált, amikor III. Károly király felesége megpróbálta jó tanácsokkal ellátni, hogy könnyebb legyen az élete.

A család eleinte nagyon jó szívvel fogadta be a családba a hollywoodi színésznőből lett hercegnét, a jelenlegi uralkodó is nagyon kedvelte a menye társaságát, rengeteget beszéltek a színházról, a művészetekről és a jótékonykodásról is. Sőt, Kamilla is mindent elkövetett, hogy Harry herceg választottja megtalálja a helyét a királyi családban.

Mivel neki sokat kellett szenvednie, így a szárnyai alá vette Meghant és folyamatosan tanácsokkal szerette volna ellátni őt. A hercegné azonban nem fogadta tárt karokkal a kéretlen tippeket, sőt a bennfentes információk szerint sokszor unott arccal ülte végig a királynéval folytatott beszélgetéseit, hiszen neki saját elképzelései voltak a királyi családban végzett munkájáról és szerepéről - írja a Femina.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés