Hirdetés

Meghan Markle nagyon súlyos következményekre számíthat, ha Katalin hercegnéről rosszat mer írni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Futótűzként terjed az a pletyka, hogy Harry herceg után Meghan Markle is egy memoár megírásán gondolkodik. Ezzel kapcsolatban szólalt meg most a királyi család életét ismerő szakértő, aki szerint Meghan a királyi család eddigi legkeményebb fellépésére számíthat, ha a memoárjában Katalin hercegnét meri szidni - írja a Mirror.

"Ha Meghan Markle egy esetleg új memoárban meghurcolná a walesi hercegnét, az lenne az utolsó csepp a pohárban a királyi család számára” – állítja a szakértő.

Mint ismert, Harry herceg a Spare című memorjában célba vette az egész családját és kiteregette a szennyest. A király kisebbik fia leginkább Vilmos herceget pécézte ki magának, de Katalin hercegnéről is árult el titkokat.

Phil Dampier királyi szakértő és író szerint, ha Meghan hasonló utat járna be, mint a férje, akkor valószínűleg Katalin hercegné is a céltáblájává válna. "Az tényleg az utolsó csepp lenne a pohárban és kétlem, hogy Vilmos és Kate valaha is szóba állna Harryvel” – mondta, hozzátéve: a pár eddig csendben maradt még akkor is, ha mélyen megbántották őket, ugyanis azt a politikát folytatták, hogy Harry és Meghan egyszer csak kifogy a munícióból, de úgy tűnik, sajnos bőven maradt még nekik Meghan könyve formájában.”

A naphire.hu már korábban is beszámolt arról, hogy Meghan Markle ledobná a bombát és saját botránykönyvben tálalna ki a királyi család titkairól. Leírtuk, hogy a királyi szakértő szerint Meghan azért akar kiadni saját memoárt, mert küzdenek a pénzért, miután dollármilliókat veszítettek el a Spotify-szerződésük felbontása után. Az újabb botránykönyvvel pedig hatalmasat kaszálhatnának. "Szerintem Meghan soha nem akart a királyi családban maradni. Most ki fogja találni a saját narratíváját az eseményekről, hogy igazolja a tetteit és biztos vagyok benne, hogy Harry herceg 100 százalékosan támogatni fogja" - mondta korábban Dampier. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés