Hirdetés

Tovább dagad a botrány a brit királyi családban: Meghan Markle követelőzni kezdett

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hírek szerint Meghan Markle váratlanul meggondolta magát, és mégis küzdeni akar azért, hogy gyermekei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor és Lilibet Diana Mountbatten-Windsor megkapják a királyi címeket, amelyek véleménye szerint járnak nekik.

Bár Sussex hercegnéje korábban nem foglalkozott ezekkel a titulusokkal, de megváltozott a véleménye, amikor azt látta, hogy Eugénia brit királyi hercegnőnek és Beatrix hercegnőnek milyen jól jönnek ezek a címek. Azóta pedig foggal-körömmel küzd azért, ami szerint jár a családjának - írja a Promotions.

Egy királyi szakértő szerint azonban nem lesz könnyű dolga Harry herceg feleségének, hiszen III. Károly király II. Erzsébet királynő temetésén sem engedte a fiának, hogy felvegye a katonai egyenruhát, ráadásul a szertartás előtti vacsorára sem volt hivatalos a pár.

Sokan azt gondolják, hogy éppen ezért teljesen kizárt, hogy a király megondolná magát és címeket adományozna az unokáinak, bármilyen "hadjáratot" is indítana Meghan Markle ellene, hogy elérje a célját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés