Hirdetés

Itt az igazság! Kitálalt Meghan Markle barátnője, ilyen a sussexi hercegné a színfalak mögött

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bár a királyi családnak nem volt szimpatikus a színésznőből lett hercegné, a barátai kiállnak mellette.

Az elmúlt években a sussexi hercegné és a férje, Harry herceg rengeteg gondot és aggodalmat okozott a brit királyi családnak, így jobbnak látták, hogy elhagyják a monarchiát és az Egyesült Államokba költöznek. Már több mint három éve élnek a napsütötte nyugati parti államban, Kaliforniában, ahol mindketten új barátokra leltek, akik kiállnak mellettük.

Meghanről rengeteg olyan pletykát lehetett olvasni, hogy nem szívesen barátkozik és lenézi az embereket, a királyi családhoz közeleállók szerint pedig az asszisztensei rövid időn belül azért mondtak fel mind, mert lelki terrorban tartotta őket. Azonban Meghan a barátai leírása alapján egyáltalán nem ilyen embernek tűnik. Most, egyik közeli barátnője, Kelly McKee Zajfen osztott meg egy közös képet a hercegnével anyák napja alkalmából, mellé pedig egy bejegyzést is írt, méghozzá a barátságukról - írja a Glamour.

Kelly ebben a bejegyzésben "csodálatos barátnak és anyának" nevezte Meghan Markle-t, akinek egyben köszönetet is mondott, hogy csatlakozott ahhoz a kampányához, amely a Los Angeles-i várandós kismamákat és nevelőszülőket támogatja.

Ahogy közeledik az anyák napja, nem tudok nem a kis #commUNITY közösségemre gondolni, és ilyenkor azonnal te jutsz eszembe Meg - hogy mennyire gondoskodó, melegszívű és nyitott vagy

- fogalmazott McKee Zajfen, majd azzal folytatta, hogy őszintén csodálja a sussexi hercegnét és nagyon hálás azért, hogy része az anyai közösségének. Megjegyezte azt is, hogy Meghan mindig az elsők között van, aki igent mond és támogatja azokat, akiket szeret.

Te vagy a rászorulók igazi szószólója. Köszönjük, hogy csatlakoztál az idei kampányhoz, Los Angeles várandós kismamáinak és nevelőszülőinek támogatásához

- emelte ki barátnője, akinek az idei lesz az első anyák napja, amit kisfia nélkül tölt, aki tavaly júliusban tragikus körülmények között, mindössze 9 éves korában hunyt el. Meghan és Harry herceg a gyermek halála után 5000 dollárt adományozott a szervezetnek, amit a kisfiú tiszteletére hozott létre az édesanyja halála után. Az adományt két gyermekük, Archie herceg és Lilibet hercegnő nevében ajánlották fel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés