Hirdetés

Meghan Markle még az eddiginél is nagyobb családi háborút robbanthat ki

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az eddiginél is sokkal nagyobb családi viszály alakulhat ki a brit királyi családban, ráadásul most Harry hercegék legnagyobb szövetségese két tűz közé került.

Bennfentes információk szerint hiába él már több mint három éve a tengerentúlon Harry herceg és Meghan Markle, a feleség távolról is nagy bonyodalmat tud okozni Londonban. A sussexi hercegné már a kezdetektől fogva megosztotta a brit királyi családot, ám mióta nem tartoznak a dolgozó tagok közé, csak rosszabbodott a helyzet.

Azonban volt egy személy, aki végig pozitívan állt Meghan Markle-hez, mégpedig Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő, aki évek óta a volt színésznő legjobb barátnőjének és közeli bizalmasának mondható. Ráadásul ő az egyetlen királyi családtag, aki Kaliforniában is meglátogatta már Harryéket. Az is közös pont, hogy gyermekeik nagyjából egyidősek, így még szorosabb lett a barátság közöttük.

Azonban most gondot okozhat, hogy Eugénia édesanyja, azaz Sarah Ferguson egyáltalán nincs oda Meghanért, hiába a közös színésznői múlt, nem találnak közös témát, ráadásul neheztel is Harryékre, mert lánya esküvőjének napján jelentették be, hogy első gyermeküket várják - írja a Bors.

Sokak szerint Beatrix két tűz közé került, ugyanis szeretne jó viszonyt ápolni az édesanyjával és a királyi családdal, de az unokatestvérével, Harryvel sem szeretne rosszban lenni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés