Hirdetés

Sértett bosszú: Meghan a királyi család szétverésére készül

Morvay Péter portré Morvay Péter

„Alternatív királyi családot” akart, de nem sikerült.

Hivatkozás másolása

Az egyik legismertebb angol királyi szakértő szerint elkerülhetetlen a teljes szakítás Harry és Vilmos között, az ok pedig Meghan Markle „hatalmas keserűsége” az uralkodó és családjával szemben.

Angela Levin királyi életrajzíró azt állítja, hogy Harry herceg és Meghan Markle eredetileg „megpróbáltak egy alternatív woke királyi családot létrehozni”, de ez nem járt sikerrel. Úgy gondolták, hogy „modernizálni tudják a Céget”, ahogy a brit sajtó a tradicionális királyi családot nevezi.

Levin azt állítja, hogy a hercegi pár tudatosan költözött gyermekeikkel együtt Kaliforniába, hogy egy másfajta környezetben teljesen újra értelmezzék a monarchiát. Ezért mentek el az ENSZ-be, hogy ott is támogatókat szerezzenek és ezt a célt szolgálta az Oprah Winfrey-nek adott nagy port kavart interjú is. 

A királyi szakértő úgy látja, hogy a hercegi pár tervei nem sikerültek, és emiatt Meghan „mély neheztelést” és „hatalmas keserűséget” érez a királyi családdal szemben.

„Olyan emberek, akik nagyon eltökéltek abban, hogy megmutassák, hogy az ő útjuk a legjobb út.”

„És szerintem Meghan, aki nem szeret veszíteni, szeret nyerni, óriási keserűséget és neheztelést érez a királyi családdal szemben, amiért nem engedték, hogy modernizálja a királyi családot. – tette hozzá az életrajzíró.

Angela Levin úgy véli, hogy ezért a kudarcért Harry és Meghan azzal állna bosszút, hogy 

„szétzúzzák a királyi családot és a monarchiát”.

A válság már a hercegi pár közelgő nagy-britanniai utazásán felszínre kerülhet, ha Vilmos és Harry valóban elkerülik egymást, ahogyan a hírek szólnak.

Még nagyobb botrány lehet Harry megjelenés előtt álló önéletrajzi könyvéből. A The Sun információi szerint a kézirat már elkészült, csak a pontos megjelenés időpontja a kérdés. Az eddigi tervek szerint az év végére, legkésőbb karácsonyig megjelenne a memoár, amelynek tartalmától a brit lap szerint a királyi családban Károly herceg felesége, Kamilla retteghet a legjobban.

Mint arról beszámoltunk, egy, a királyi családról nemrég megjelent könyv szerint Kamilla volt az a családtag, aki rasszista megjegyzést tett akkor, amikor Harry bemutatta Meghant Károly hercegnek és feleségének. Akkor azzal viccelődött a hercegné, milyen érdekes lenne, ha vörös, afrofrizurájú gyerekük lenne majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés