Hirdetés

Ha hinni lehet Harry hercegéknek, akkor soha többet nem fognak a királyi családról beszélni

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bár az volt a tervük három évvel ezelőtt, hogy eltávolodjanak a brit királyi családtól, de eddig nem ment olyan jól, mint ahogy azt tervezték.

Mint ismert, már több mint három éve annak, hogy Harry herceg és a felesége, Meghan Markle kilépett a brit királyi családból és az Egyesült Államokban kezdtek új életet gyermekeikkel. Azonban a különválás során elég sokszor beszéltek Harry családjáról, például az elhíresült Ophra interjúban, sőt még egy Netflix-es dokumentumsorozatot is kiadtak, idén pedig megjelent Harry botránykönyve, a Tartalék. Ezekben őszintén beszéltek döntésükről és új életükről is.

Azonban egyik sem olyan viszhangot váltott ki, mint ahogy azt a sussexi hercegi páros remélte, ugyanis kijelentéseikkel többször is megsértették a királyi családot, ami sokaknak nem tetszett. Sőt, egyes állításaikkal kapcsolatban ellentmondások merültek fel - írja a Nuus.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, május végén kis híján végzetes autóbalesetet szenvedett Meghan és Harry New Yorkban, amikor lesifotósok kezdték üldözni őket, akárcsak a herceg édesanyját, Diana hercegnét, aki később életét is vesztette. Ezt követően a páros úgy döntött, hogy egy kicsit visszavonulnak.

Azt is bejelentették, hogy többet nem fognak nyilatkozni a királyi családról, a jövőben kizárólag a saját életükről hajlandóak beszélni a nyilvánosság előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés