Hirdetés

Meghalt egy férfi a burgenlandi bordélyban, áthozták a határon, és kidobták az erdőbe

 portré

A kétgyermekes apa holteste a fák között porladt, mire a kirándulók rátaláltak. Az osztrák rendőrség nem írja, hol, de mert a poppendorfi bordélyház kevesebb mint 10 kilométerre van a határtól, a naphire.hu feltételezi, alighanem Szentgotthárd környékén szabadultak meg a halott férfitől.

A bordélyban azonban nem az történt…

A poppendorfi műintézetet ugyanis az idő tájt felújították. A bordély már nyitás előtt állt, amikor heves vita tört ki a munkások között. Több férfi dulakodni kezdett. Élet-halál küzdelem lett belőle. Végül az egyikük fegyvert rántott, és megölte az ellenfelét. Egy kétgyermekes apát.

A gyilkosok a holttestet egy járműbe pakolták, aztán aprólékosan feltakarították a helyszínt. Ezt követően egy szomszéd országba hajtottak – írja az osztrák rendőrség. (A szinte látótávolságra lévő szomszéd ország: Magyarország, Szentgotthárd.) Az osztrák határtól nem messze megszabadultak ballasztjuktól. Áldozatukat úgy dobták ki egy nehezen megközelíthető erdős területen az autóból, mint a szemetet. Ezt követően a bűnözők visszatértek a bordélyházba, és befejezték az épület felújítási munkálatait. Mintha mi sem történt volna...

A kétgyermekes apa holteste hónapokig porladt a fák alatt, mire a túrázók véletlenül felfedezték. Maga a gyilkosság azonban észrevétlen maradt. Egészen nyolc évig. A férfit 2013-ban gyilkolták meg - írja a meinbezirk.at

A rendőrség nem adott információt arról, mi indította el tavaly a most már nemzetközi nyomozást, mi keltett bennük hirtelen gyanút, hogy gyilkosság történt. Az ügy titokzatos, sok a rejtélyes és megválaszolatlan kérdés… a kismartoni rendőrség azonban azt állítja, ismét „forró nyomon” vannak.  

(Nyitókép: google-maps, képernyőkép)

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés