Meghalt a brit turista, mert a haját zselézte a kapitány

  • Színes
Morvay Péter portré Morvay Péter

Egy 45 éves brit nő meghalt, férje pedig súlyosan megsérült a törökországi hajóbalesetben. További négy utas is megsérült, őket is kórházba vitték.

A brit turisták hajója a dél-törökországi Marmaris partjainál ütközött össze egy komppal. A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy mi okozta a balesetet, de helyi jelentések szerint a motorcsónak kapitányának figyelmét elterelte, hogy „a haját igazgatta”. 

A partról rögzített kamerafelvételen látszik, hogy a komp mozdulatlanul áll a vízben, amikor a kisebb motorcsónak egyenesen belé csapódik.

A motorcsónak elejét teljesen leszakította az ütközés ereje. 

A Super Haber török híroldal szerint a motorcsónakot vezető kapitányának nem volt hajózási engedélye, és nem volt bejegyezve a parti őrségnél. Most gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folyik ellene vizsgálat.

A balesetről a török portál megdöbbentő videófelvételt is közölt.

A kompnak Marmaris és Turunç, egy kisebb város között kellett volna utasokat szállítania, amely körülbelül nyolc kilométerre van a parttól. 

A baleset az ötcsillagos Elegance Hotel előtt történt Marmarisban, amely a város nyugati vége felé, a fő kikötőtől távol található.

Cimkék:
  • törökország
  • baleset
  • hableány
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet