Hirdetés

Megerőszakolt egy 17 éves lányt, de csak 10 év múlva emeltek ellene vádat

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 40 éves férfival szemben, aki még 2013-ban, Budapest II. kerületében megtámadott és megerőszakolt egy hazafelé sétáló 17 éves lányt.

A vádirat szerint a férfi 2013. július 29-én éjjel Budapesten, a II. kerületben figyelt fel a buszról leszálló, hazafelé tartó 17 éves lányra, akit követni kezdett. Amikor a férfi utolérte a fiatal lányt, mellé lépett, egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezéből a telefonját, majd rátámadt.

Lefogta a lány karjait és befogta a száját, majd a vállára emelte és akarata ellenére egy közeli bokros területre vitte. A sértett próbált védekezni, ütlegelte a vádlott hátát és segítségért kiabált.

A bokros területen a férfi a lányt a földre kényszerítette, az orrát és száját is befogta, ezért a megfélemlített, levegő után kapkodó lány egy kis idő múlva felhagyott az ellenállással. A vádlott a kiskorú lányt ezután megerőszakolta, majd kivette a sértett táskájából annak lakcímkártyáját, azon megnézte, hogy hol lakik, majd annyit mondott neki, hogy ne jelentse fel. A lány ezt követően, egy alkalmas helyzetben ott hagyta a vádlottat és haza sietett, ahol az édesanyja értesítette a rendőrséget.

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 40 éves férfit tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés