Hirdetés

Megdöbbentő részleteket árult el Judy az autóbalesetéről - VIDEÓ

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Groovehouse énekesnője a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában őszintén beszélt élete legnehezebb időszakáról. Judy elmondta: az autóbalesete után minden nap úgy kelt fel, hogy nem igaz, ami vele történt, aztán rá kellett jönnie, hogy ez valóban vele történt és össze kellett szednie magát.

– Csípőtől felfelé minden csontom eltört: 28 törésem volt, mint egy legót, úgy raktak össze. Sokáig járni sem tudtam, semmit nem tudtam. Az arcom volt a legkevesebb. Ezért lett ennyi plasztikai műtétem is, mert azzal nem foglalkoztak, nem tudtak vele foglalkozni – idézte fel a történteket, aki hozzátette: az egész leginkább lelkileg viselte meg.

Hihetetlen, de meg lehet szokni a fájdalmat. Már annyira nem érdekelt, hogy mit csinálnak velem, hogy összeszorítottam a fogam és azt mondtam, hogy nem baj, csak egyet akarok, felállni a színpadra és énekelni

– mesélte az énekesnő, aki Palik Lászlónak azt is elárulta, hogy nagyon szégyellte a balesetben roncsolódott arcát. Azt gondolta, hogy az emberek csúnyának tartják, ami beleégett az elméjébe, ráadásul ő is csúnyának látta magát. Végül úgy fogalmazott: az otthonában az összes tükröt le kellett szedni, mert nem tudott belenézni – írja a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés