Hirdetés

Megdöbbentő dráma Borsodban: bosszúból gyújtotta fel nagyszülei házát az unoka

 portré

A borsodi kistelepülésen élő családban korábban minden normálisak tűnt: az idős nagyszülők támasza volt 23 éves unokájuk. 

A fiatal férfi több évig külföldön dolgozott, így nagyszülei megígérték neki, hogy a szóban forgó házat ő fogja majd örökölni. A helyzet azonban megváltozott, miután a férfi visszaköltözött Magyarországra és kicsapongó életbe kezdett. Szórakozásait idős nagyszülei voltak kénytelenek kifizetni - írta a tenyek.hu. 

Ezt elégelték meg az öregek és úgy döntöttek, hogy megváltoztatják korábbi ígéretüket. Új végrendeletükben a tékozló unoka semmit sem kaphat. A férfi amikor megtudta, hogy a ház nem lesz az övé, feldühödött. Megfenyegette idős rokonait, akik addigra már meg is hirdették az ingatlant. Törni-zúzni kezdett a hír hallatán és az épület ablakait sem kímélte. De nem állt meg a haragos fiatal, mert benzint locsolt szét az épületben, és felgyújtotta. 

A felcsapó lángokat a nagyszülők vették észre a szemközti házból. A gyújtogató unoka 700 ezer forintos kárt okozott, aki még ezután is tovább fenyegette az öregeket. A dühöngőt rendőrök vitték el, és azt mondták, hogy börtönbüntetésre számíthat, ott majd lesz ideje lenyugodni.

Fotó: illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés